Z nami wygrasz z nadwagą i otyłością.

Rozmiar tekstu
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Grube uda
(1 wejść) (1) Gość
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
TEMAT: Grube uda
Grube uda 2 lat(a), 6 mies. temu Oklaski: 0
Hej, może ktoś mi poradzi jakies ćwiczenia, diety na grube uda? Są moim najwiekszym problemem, mimo, iz nie mam duzej nadwagi, uda mam wręcz "monstrualne" - 60 cm przy 160 cm wzrostu. Czy ktoś ma podobny problem?
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
aneta.j
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Reply Quote

O:Grube uda 2 lat(a), 6 mies. temu Oklaski: 0
Czy ja wiem czy 60 cm to takie grube. Sam wymiar niewiele mówi bez oceny całej sylwetki. A co do ćwiczeń to chyba najlepsze będą wydolnościowe typu jazda rowerem, bieganie lub oststecznie dosyć intensywne spacery.
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
admin
Administrator
graphgraph
Reply Quote

Może i nie duzo, ale przy moich 160 cm wzrostu to jest baaaardzo dużo. Próbowalam ćwiczen, ale akurat mi sie obwód uda tylko zwiększa od ćwiczeń
Wpisz kod   
aneta.j
Fresh Boarder
graphgraph
Reply Quote

O:Grube uda 2 lat(a), 6 mies. temu  
Niestety trzeba schudnąć więcej dlatego że uda to m.in. miejsce w którym tłuszcz spalany jest najpóźniej, też miałam z tym problem
Wpisz kod   
miki

Reply Quote

Kurcze, niby wg tabel nie mam nadwagi, ale czuje sie gruba i generalnie to bym ze 12 kg chciała mniej wazyć. SZczególnie te uda mnie przerażają. Zapisałam sie na siłownię, ale nie wiem, czy to dobry pomysł, bo mam wrażenie, że uda mam jeszcze grubsze, odkąd chodze na siłownię.
Wpisz kod   
aneta.j
Fresh Boarder
graphgraph
Reply Quote

O:Grube uda 2 lat(a), 6 mies. temu  
a jaki powienien byc obwód uda przy 166 cm?
Wpisz kod   
b.b.

Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1