|
Ile kalorii dziennie zjadacie? 3 mies., 1 Tydzień temu
|
|
|
Hej, ciekawi mnie, ile kalorii dzinnie pochłaniacie (średnio), jeżeli oczywiście liczycie, ja tak mniej wiecej liczę i wychodzi mi, że 1500 kalorii zjadam, a jednak nie moge schudnąć. w sumie nie mam duzej nadwagi, jakieś 3-4 kilo chciałabym schudnąć, ale ile ma jeść w takim razie, jak wg [poradników i tak niewiele jem? W moim wieku zapotrzebowanie na kalorie jest wg wszystkich książek wyższe, mam 20 lat. a ja jest u was? Liczyliscie kiedys te kalorie?
|
|
Pipi
|
|
|
|
|
O:Ile kalorii dziennie zjadacie? 3 mies., 1 Tydzień temu
|
|
|
Ja mam 33 lata, wczoraj policzylam mniej więcej, ile kalorii zjadam - wyszło mi około 2000 kcal dziennie!!!szok, myslałam, że jem niewiele, a tu sie okazuje, że dużo.Bo wg mnie to duzo, waże 64 kilogramy i mam jakieś 166 cm wzrostu. A tak wogóle, to liczy ktoś codziennie kalorie?
|
|
taka jedna
|
|
|
|
|
|
|
|
Jestem na diecie, więc starm sie n ie przekraczac 1200 kalorii, ale w praktyce róznie z tym bywa:)
|
|
Ada
|
|
|
|
|
|
Oklaski: 0
|
To zależy - ja jak sie odchudzam, to zazwyczaj oscyluje w granicach 1000, a nawet mniej. Ale jak sie nie odchudxam, to pewnie ze 2000 kalorii zjadam, może nawet więcej, dlatego znowu tyję 
|
|
|
|
|
|
|
O:Ile kalorii dziennie zjadacie? 2 mies., 4 tygodni(e) temu
|
|
|
2220-2500
|
|
ktoś
|
|
|
|
|
O:Ile kalorii dziennie zjadacie? 2 mies., 2 tygodni(e) temu
|
|
|
Ja akurat jestem na diecie, więc zjadam niewiele, dziennie wychodzi to 900-1100 kalorii. Co prawda niedługo tak wytrzymam napewno, bo juz znam siebie, ale narazie jestem zadowolona z efektów.
|
|
Jola
|
|
|
|
|
O:Ile kalorii dziennie zjadacie? 4 tygodni(e), 1 Dzień temu
|
|
Moim zdaniem 2000 kalorii to raczej maks przy czym trzeba się dużo ruszać  i najlepiej mieć szybki metabolizm  więc lepiej nie przekraczać tej bariery
|
|
crazy
|
|
|
|
|
O:Ile kalorii dziennie zjadacie? 3 tygodni(e), 3 dni temu
|
|
Mi wychodzi 2400 ale ciężko ustalić na kalkulatorach chociażby stopień aktywności fizycznej bo jeżeli człowiek raczej nie ćwiczy a cały dzień na nogach to niby jaka aktywność? a różnice w kaloriach spore. Tak liczyłem że jak odejmiemy kalorie za ciepłe żarło i do tego np. piwo czy dwa to przez resztę dnia musze chyba głodować 
|
|
taki jeden
|
|
|
|
|