Z nami wygrasz z nadwagą i otyłością.

Rozmiar tekstu
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Ile kalorii dziennie zjadacie?
(1 wejść) (1) Gość
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 12
TEMAT: Ile kalorii dziennie zjadacie?
Ile kalorii dziennie zjadacie? 2 lat(a), 2 mies. temu  
Hej, ciekawi mnie, ile kalorii dzinnie pochłaniacie (średnio), jeżeli oczywiście liczycie, ja tak mniej wiecej liczę i wychodzi mi, że 1500 kalorii zjadam, a jednak nie moge schudnąć. w sumie nie mam duzej nadwagi, jakieś 3-4 kilo chciałabym schudnąć, ale ile ma jeść w takim razie, jak wg [poradników i tak niewiele jem? W moim wieku zapotrzebowanie na kalorie jest wg wszystkich książek wyższe, mam 20 lat. a ja jest u was? Liczyliscie kiedys te kalorie?
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Pipi

Reply Quote

O:Ile kalorii dziennie zjadacie? 2 lat(a), 2 mies. temu  
Ja mam 33 lata, wczoraj policzylam mniej więcej, ile kalorii zjadam - wyszło mi około 2000 kcal dziennie!!!szok, myslałam, że jem niewiele, a tu sie okazuje, że dużo.Bo wg mnie to duzo, waże 64 kilogramy i mam jakieś 166 cm wzrostu. A tak wogóle, to liczy ktoś codziennie kalorie?
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
taka jedna

Reply Quote

O:Ile kalorii dziennie zjadacie? 2 lat(a), 2 mies. temu  
Jestem na diecie, więc starm sie n ie przekraczac 1200 kalorii, ale w praktyce róznie z tym bywa:)
Wpisz kod   
Ada

Reply Quote

O:Ile kalorii dziennie zjadacie? 2 lat(a), 2 mies. temu Oklaski: 0
To zależy - ja jak sie odchudzam, to zazwyczaj oscyluje w granicach 1000, a nawet mniej. Ale jak sie nie odchudxam, to pewnie ze 2000 kalorii zjadam, może nawet więcej, dlatego znowu tyję
Wpisz kod   
aneta.j
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Reply Quote

O:Ile kalorii dziennie zjadacie? 2 lat(a), 1 Miesiąc temu  
2220-2500
Wpisz kod   
ktoś

Reply Quote

O:Ile kalorii dziennie zjadacie? 2 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Ja akurat jestem na diecie, więc zjadam niewiele, dziennie wychodzi to 900-1100 kalorii. Co prawda niedługo tak wytrzymam napewno, bo juz znam siebie, ale narazie jestem zadowolona z efektów.
Wpisz kod   
Jola

Reply Quote

O:Ile kalorii dziennie zjadacie? 1 Rok, 12 mies. temu  
Moim zdaniem 2000 kalorii to raczej maks przy czym trzeba się dużo ruszać i najlepiej mieć szybki metabolizm więc lepiej nie przekraczać tej bariery
Wpisz kod   
crazy

Reply Quote

O:Ile kalorii dziennie zjadacie? 1 Rok, 12 mies. temu  
Mi wychodzi 2400 ale ciężko ustalić na kalkulatorach chociażby stopień aktywności fizycznej bo jeżeli człowiek raczej nie ćwiczy a cały dzień na nogach to niby jaka aktywność? a różnice w kaloriach spore. Tak liczyłem że jak odejmiemy kalorie za ciepłe żarło i do tego np. piwo czy dwa to przez resztę dnia musze chyba głodować
Wpisz kod   
taki jeden

Reply Quote

O:Ile kalorii dziennie zjadacie? 1 Rok, 10 mies. temu  
Ja zjadam w granicach 1200 kcal, jestem permanentnie na diecie, a mimo wszystko nie chudnę, czy ktoś też tak ma?
Wpisz kod   
jo-jo

Reply Quote

O:Ile kalorii dziennie zjadacie? 1 Rok, 7 mies. temu Oklaski: 0
Mam zamiar zjadać (od jutra) 1000 kcal dziennie, to dosyć ambitny plan. Dotychczas różnie bywało, raz ponad 2000, raz trochę mniej, jakoś dokładnie tego nie liczyłam, ale chyba warto
Wpisz kod   
Viki37
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 12