Z nami wygrasz z nadwagą i otyłością.

Rozmiar tekstu
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Odchudzanie mężczyzny
(1 wejść) (1) Gość
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
TEMAT: Odchudzanie mężczyzny
Odchudzanie mężczyzny 1 Rok, 10 mies. temu  
Chciałbym schudnąć około 20 kilo, obecnie ważę 95. Czy ktoś z was zna jakąś skuteczną metodę na odchudzenie faceta (nie mam zbyt dużo ruchu, bo mam prace siedzącą, niestety, jak dotąd, lubiłem tłusto zjeść, za słodyczami nie przepadam).
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Jacek

Reply Quote

O:Odchudzanie mężczyzny 1 Rok, 10 mies. temu  
Niestety, tłuste jedzenie trzeba będzie definitywnie porzucić, inaczej musisz porzucić myśli o schudnięciu, a poza tym masz do wyboru diety, środki -tzw suplementy, można sobie coś kupić, z doświadczenia w odchudzaniu męża wiem, że to pomaga, nawet łatwiej trzymać dietę, większa motywacja. Bo motywacja jest najważniejsza!
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
WW

Reply Quote

O:Odchudzanie mężczyzny 1 Rok, 10 mies. temu Oklaski: 0
Najlepszą motywacją wiadomo - efekty. Ale to przerażające że tylu mężczyzn ma takie problemy. Czytałam że 65% mężczyzn w PL dotyczy nadwaga. Tutaj na facebooku podane są zabiegi odchudzające dla mężczyzn, poczytajcie sobie:
www.facebook.com/VIMED
Wpisz kod   
Clarks
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią
Reply Quote

O:Odchudzanie mężczyzny 1 Rok, 10 mies. temu  
Jeżeli chce Pan skutecznie schudnąć, proponuję ograniczenie spożywania węglowodanów, picie ok. 2, 3l wody dziennie i spożywanie ostatniego posiłku najpóźniej o godzinie 18:00.
Wpisz kod   
Monika

Reply Quote

O:Odchudzanie mężczyzny 1 Rok, 2 mies. temu  
Coraz więcej mężczyzn ma nadwagę, z czego się to bierze? Jeszcze 30 lat temu chłopak 20 paroletni z nadwagą to rzadkość, a teraz co drugi...
Wpisz kod   
bolo

Reply Quote

O:Odchudzanie mężczyzny 1 Rok, 2 mies. temu  
Teraz winę ponosi siedzący tryb życia, nadmiar piwa i nadmiar tłustego żarcia, więc efekty widać. Dawniej mężczyźni woleli zagrać w piłkę, teraz wybierają komputer...Smutne to, ale chyba niestety nie ma wyjścia z tej sytuacji. Sama mam problem z nadwagą męża, więc wiem, ska t się bierze.
Wpisz kod   
Anna27

Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1