|
Odchudzanie mężczyzny 1 Rok, 10 mies. temu
|
|
|
Chciałbym schudnąć około 20 kilo, obecnie ważę 95. Czy ktoś z was zna jakąś skuteczną metodę na odchudzenie faceta (nie mam zbyt dużo ruchu, bo mam prace siedzącą, niestety, jak dotąd, lubiłem tłusto zjeść, za słodyczami nie przepadam).
|
|
Jacek
|
|
|
|
|
O:Odchudzanie mężczyzny 1 Rok, 10 mies. temu
|
|
|
Niestety, tłuste jedzenie trzeba będzie definitywnie porzucić, inaczej musisz porzucić myśli o schudnięciu, a poza tym masz do wyboru diety, środki -tzw suplementy, można sobie coś kupić, z doświadczenia w odchudzaniu męża wiem, że to pomaga, nawet łatwiej trzymać dietę, większa motywacja. Bo motywacja jest najważniejsza!
|
|
WW
|
|
|
|
|
|
Oklaski: 0
|
Najlepszą motywacją wiadomo - efekty. Ale to przerażające że tylu mężczyzn ma takie problemy. Czytałam że 65% mężczyzn w PL dotyczy nadwaga. Tutaj na facebooku podane są zabiegi odchudzające dla mężczyzn, poczytajcie sobie:
www.facebook.com/VIMED
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeżeli chce Pan skutecznie schudnąć, proponuję ograniczenie spożywania węglowodanów, picie ok. 2, 3l wody dziennie i spożywanie ostatniego posiłku najpóźniej o godzinie 18:00.
|
|
Monika
|
|
|
|
|
O:Odchudzanie mężczyzny 1 Rok, 2 mies. temu
|
|
|
Coraz więcej mężczyzn ma nadwagę, z czego się to bierze? Jeszcze 30 lat temu chłopak 20 paroletni z nadwagą to rzadkość, a teraz co drugi...
|
|
bolo
|
|
|
|
|
O:Odchudzanie mężczyzny 1 Rok, 2 mies. temu
|
|
|
Teraz winę ponosi siedzący tryb życia, nadmiar piwa i nadmiar tłustego żarcia, więc efekty widać. Dawniej mężczyźni woleli zagrać w piłkę, teraz wybierają komputer...Smutne to, ale chyba niestety nie ma wyjścia z tej sytuacji. Sama mam problem z nadwagą męża, więc wiem, ska t się bierze.
|
|
Anna27
|
|
|
|
|