|
Nadwaga i papierosy 2 lat(a), 6 mies. temu
|
|
|
witam wszystkich serdecznie!
Mam problem, może dośc typowy dla wielu osób. Planuje rzucić palenie, ale mam obawy, że nadmiernie utyje. Niestety, podczas poprzedniej próby rzucenia papierosów znacznie przytyłem, między innymi dlatego wróciłem do starego nałogu. Czy zna ktoś może jakis skuteczny sposób, żeby nie ptrzytyć po odstawieniu papierosów? Przyznam szczerze, że sparwa ta mnie męczy juz od dłuższgo czasu, z jednej strony mam ochotę zerwać z nałogiem, ale z drugiej strony nie usmiecha mi się powtórka z rozrywkiz tymi kilogramami.
|
|
Mariusz
|
|
|
|
|
O:Nadwaga i papierosy 2 lat(a), 6 mies. temu
|
|
|
Ja też balam sie, że przytyje, jak rzuce palenie, ale jakos mi sie udało. Cały czass dbalam, żeby miec zajęcie, tzn nie nudzic sie, bo wtedy lubiłam cos podjadać. Jak tylko miałam ochotę na cos słodkiego, wychodziłam na dwór bez wzgledu na pogodę.
|
|
j.lo
|
|
|
|
|
|
Oklaski: 0
|
|
Pij dużo wody mineralnej, jedz owoce i warzywa, żuj gumę. Jeżeli to nie pomoże to
i tak lepiej przytyć parę kilogramów i nie palić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
widzę, że nie ma osób z podobnymmi problemami
|
|
|
|
|
|
|
O:Nadwaga i papierosy 2 lat(a), 5 mies. temu
|
|
|
Ja też mam ten problem, z tym, że frzuciłem palenie, no i przytyłem...12 kg.Co teraz, może ktoś doradzi?
|
|
Maciej
|
|
|
|
|
O:Nadwaga i papierosy 2 lat(a), 5 mies. temu
|
|
|
rzucenie palenia nie powoduje nadwagi, kto wam kitu nawciskał
|
|
jo
|
|
|
|
|
O:Nadwaga i papierosy 2 lat(a), 4 mies. temu
|
|
|
palenie pozwala spalic dziennie dodatkowo o 200 kalorii wiecej, nie wiem jak ty ale ja jak zapale to nie chce mi sie jeść szczegolnie wieczorem a jak nie pale to wpierdzielam orzeszki i inne gowna, a gadanie zeby sie przespacerowac do mnie nie trafia bo komu sie chce łazic po nocy
|
|
|
|
|
|
|
O:Nadwaga i papierosy 2 lat(a), 2 mies. temu
|
|
|
Kiedyś paliłam, niestety, wbrew temu, co piszesz, po rzuceniu palenia przytyłam i to sporo, moja nadwaga tak naprawdę zaczęła sie po rzuceniu palenia, więc....Ale oczywiście nie zachęcam do palenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
www.grubaryba.eu -Super sklep internetowy z markową odzieżą dla mężczyzn.W naszej ofercie znajdziecie Państwo produkty renomowanych marek odzieżowych w rozmiarach do 6 XL, które zaspokoją wymagania najbardziej wymagających klientów. Naszym głównym partnerem handlowym jest angielska firma DUKE, która od roku 1990 specjalizuje się w projektowaniu i szyciu odzieży męskiej w dużych rozmiarach. Żywo reagując na wszelkie trendy w modzie, regularnie wzbogacamy naszą ofertę o nowe wzory.
Gorąco polecamy.
|
|
Grubaryba
|
|
|
|
|
|
|
|
E tam, ja nienawidzę kupować w sklepach dla tzw puszystych, chcę schudnąć po prostu, a nie kupować ciuchy na wieloryba, jedyna droga jest odchudzanie i to konsekwentne
|
|
box
|
|
|
|
|