Z nami wygrasz z nadwagą i otyłością.

Rozmiar tekstu
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Nadwaga i papierosy
(1 wejść) (1) Gość
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
TEMAT: Nadwaga i papierosy
Nadwaga i papierosy 2 lat(a), 6 mies. temu  
witam wszystkich serdecznie!
Mam problem, może dośc typowy dla wielu osób. Planuje rzucić palenie, ale mam obawy, że nadmiernie utyje. Niestety, podczas poprzedniej próby rzucenia papierosów znacznie przytyłem, między innymi dlatego wróciłem do starego nałogu. Czy zna ktoś może jakis skuteczny sposób, żeby nie ptrzytyć po odstawieniu papierosów? Przyznam szczerze, że sparwa ta mnie męczy juz od dłuższgo czasu, z jednej strony mam ochotę zerwać z nałogiem, ale z drugiej strony nie usmiecha mi się powtórka z rozrywkiz tymi kilogramami.
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Mariusz

Reply Quote

O:Nadwaga i papierosy 2 lat(a), 6 mies. temu  
Ja też balam sie, że przytyje, jak rzuce palenie, ale jakos mi sie udało. Cały czass dbalam, żeby miec zajęcie, tzn nie nudzic sie, bo wtedy lubiłam cos podjadać. Jak tylko miałam ochotę na cos słodkiego, wychodziłam na dwór bez wzgledu na pogodę.
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
j.lo

Reply Quote

O:Nadwaga i papierosy 2 lat(a), 6 mies. temu Oklaski: 0
Pij dużo wody mineralnej, jedz owoce i warzywa, żuj gumę. Jeżeli to nie pomoże to
i tak lepiej przytyć parę kilogramów i nie palić.
Wpisz kod   
Izabel
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Reply Quote

O:Nadwaga i papierosy 2 lat(a), 6 mies. temu Oklaski: 0
widzę, że nie ma osób z podobnymmi problemami
Wpisz kod   
Mariusz
Fresh Boarder
graph
Reply Quote

O:Nadwaga i papierosy 2 lat(a), 5 mies. temu  
Ja też mam ten problem, z tym, że frzuciłem palenie, no i przytyłem...12 kg.Co teraz, może ktoś doradzi?
Wpisz kod   
Maciej

Reply Quote

O:Nadwaga i papierosy 2 lat(a), 5 mies. temu  
rzucenie palenia nie powoduje nadwagi, kto wam kitu nawciskał
Wpisz kod   
jo

Reply Quote

O:Nadwaga i papierosy 2 lat(a), 4 mies. temu Oklaski: 0
palenie pozwala spalic dziennie dodatkowo o 200 kalorii wiecej, nie wiem jak ty ale ja jak zapale to nie chce mi sie jeść szczegolnie wieczorem a jak nie pale to wpierdzielam orzeszki i inne gowna, a gadanie zeby sie przespacerowac do mnie nie trafia bo komu sie chce łazic po nocy
Wpisz kod   
Mariusz
Fresh Boarder
graph
Reply Quote

O:Nadwaga i papierosy 2 lat(a), 2 mies. temu Oklaski: 0
Kiedyś paliłam, niestety, wbrew temu, co piszesz, po rzuceniu palenia przytyłam i to sporo, moja nadwaga tak naprawdę zaczęła sie po rzuceniu palenia, więc....Ale oczywiście nie zachęcam do palenia.
Wpisz kod   
marcysia15
Fresh Boarder
graphgraph
Reply Quote

O:Nadwaga i papierosy 2 lat(a), 2 mies. temu  
www.grubaryba.eu -Super sklep internetowy z markową odzieżą dla mężczyzn.W naszej ofercie znajdziecie Państwo produkty renomowanych marek odzieżowych w rozmiarach do 6 XL, które zaspokoją wymagania najbardziej wymagających klientów. Naszym głównym partnerem handlowym jest angielska firma DUKE, która od roku 1990 specjalizuje się w projektowaniu i szyciu odzieży męskiej w dużych rozmiarach. Żywo reagując na wszelkie trendy w modzie, regularnie wzbogacamy naszą ofertę o nowe wzory.
Gorąco polecamy.
Wpisz kod   
Grubaryba

Reply Quote

O:Nadwaga i papierosy 2 lat(a), 2 mies. temu  
E tam, ja nienawidzę kupować w sklepach dla tzw puszystych, chcę schudnąć po prostu, a nie kupować ciuchy na wieloryba, jedyna droga jest odchudzanie i to konsekwentne
Wpisz kod   
box

Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1