Z nami wygrasz z nadwagą i otyłością.

Rozmiar tekstu
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Jak schudnąć 30 kg?
(1 wejść) (1) Gość
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 123
TEMAT: Jak schudnąć 30 kg?
Jak schudnąć 30 kg? 2 lat(a), 6 mies. temu  
Dzien dobry, mam problem. Muszę, także ze wzgldów zdrowotnych schudnąc minimum 30 kg, najlepiej jak najszybciej, czy może mi ktos cos poradzic?Jaką dietę mogę zastosowac? Czym się wspomagać? dodam, ze mam 35 lat i ważę 130 kg.
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Maria

Reply Quote

O:Jak schudnąć 30 kg? 2 lat(a), 6 mies. temu  
Tez mam dużą nadwagę, powienienienm wazyc jakies 75 kg, a ważę 123. ćhciałbym chociaz do stówy dociągnać. Odchudzałem sie juz chyba 100x.Moja waga jest trudna do zbicia. A może spróbujemy razem?Zawsze razem łatwiej.
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Bokser

Reply Quote

O:Jak schudnąć 30 kg? 2 lat(a), 5 mies. temu  
Idx do lekarza przede wszystkim , tak duża nadwaga wymaga interwencji lekarza, bo m ożesz zaszkodzić zdrowiu.
Wpisz kod   
doda

Reply Quote

O:Jak schudnąć 30 kg? 2 lat(a), 3 mies. temu  
Przy tak dużej nadwadze sama możesz sobie co najwyżej zaszkodzić. Ja kiedyś miałam podobny problem, ważyłam prawie tyle co ty, miałam wtedy trochę mniej lat, ale juz miałam pewne problemy ze zdrowiem w związku tą nadwagą. Moja mama namówiła mnie na izyte u lekrza, żeby sobie nie zaszkodzić jakimiś ostrymi dietami. Dostałam dietę, zalecenia dokładne, robiłam badania co miesiąc i jakos udało mi się sporo schudnąć. Co prawda teraz znowu mam problem z wagą, ale to po urodzeniu dzieci i teraz, dzięki temu, że kiedys skorzystałam z pomocy lekarza, wiem, jak podejśc do odchudzania w profesjonalny sposób. Można sie tez wspomagać ziołami czy specyfikami, których jest dużo na rynku, ale trzeba uważać, żeby nie kupowac niczego, co nie jest sprawdzone. Życzę powodzenia.
Wpisz kod   
Joanna

Reply Quote

O:Jak schudnąć 30 kg? 2 lat(a), 2 mies. temu Oklaski: 0
Ja tez mam taki sam problem - nadwaga duża, bo około 30 kilo, ale wspólnie jakoś na pewno damy radę. W ogóle udało mi się w pierwszym tygodniu diety schudnąć 2 kilogramy:). Pisze o tym na moim blogu, zapraszam do czytania.
Wpisz kod   
marcysia15
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Reply Quote

O:Jak schudnąć 30 kg? 2 lat(a), 2 mies. temu  
Czy udalo się stracić trochę tych kilogramów?
Jeśli nie, to zapraszam na bezplatna ocenę wellness.
Zobaczymy w czym tkwi problem.
Zgloszenie ze strony www.ow.graszka.mojawaga.pl
Wpisz kod   
Grażyna

Reply Quote

O:Jak schudnąć 30 kg? 2 lat(a), 2 mies. temu Oklaski: 0
Nie wciskać ludziom kitu, pani agitatorko firmy, którą już chyba każdy zna, z nie najlepszej strony
Wpisz kod   
frytka
Fresh Boarder
graphgraph
Reply Quote

O:Jak schudnąć 30 kg? 2 lat(a), 2 mies. temu  
Hej, miałam podobnyproblem, miałam 25 kilo nadwagi. Odchudzanie tylko dietą nie wchodziło w grę, nie dawało już rezultatów. Dlatego zdecydowałam się na wspomagacze i...muszę powiedzięć, wbrew pozorom, że powoli, ale systematycznie zaczęłam tracić na wadze. Kupiłam sobie tzw. tabletki odchudzające, stosowałam je pod kontrolą lekarską, tzn. powiedziałam swojemu lekarzowi co kupiłam, jakima skład i lekarz zalecił mi tez picie dużej ilości wody mineralnej. Po około m-cu mój apetyt, zwłaszcza na słodycze, znacznie spadł, dlatego jakoś wytrwałam na diecie. W sumie zajęło mi to ponad 2 lata, ale było warto, to było jedno prawdziwe i do końca przeprowadzone odchudzaniew moim życiu, ale zakończone sukcesem, pozdrawiam:)
Wpisz kod   
ewwa

Reply Quote

O:Jak schudnąć 30 kg? 2 lat(a) temu Oklaski: 0
Hej, ja tak samo jak moja przedmówczyni ważyłam o 25 kg za dużo. Też musiałam zdecydować się na działanie wielokierunkowe, dieta, ćwiczenia, chudnięcie powolne, ale systematyczne. Cały czas też byłam pod opieką dietetyka. Jest jeden dietetyk w Lublinie, bardzo mi pomógł. Ja dietę stosowałam 8 miesięcy, ale potem miałam też następny etap stabilizacji. Też uważam to za sukces, bo udało mi się nie przytyć. Powodzenia dziewczyny!
Wpisz kod   
WielkaJo
Fresh Boarder
graphgraph
Reply Quote

O:Jak schudnąć 30 kg? 2 lat(a) temu  
wielkaJo - a do jakiego dietetyka chodzilas na konsultacje ? dobry ?
Wpisz kod   
mleczko

Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 123