Z nami wygrasz z nadwagą i otyłością.

Rozmiar tekstu
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

najgrubsi z nas
(1 wejść) (1) Gość
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
TEMAT: najgrubsi z nas
najgrubsi z nas 1 Rok, 7 mies. temu  
Zapraszam do wpisywania się, kto waży najwięcej? Ja ważę 134 kilo, mam 28 lat i 178 cm, facet.Kto mnie przebije?
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Ninja

Reply Quote

O:najgrubsi z nas 1 Rok, 6 mies. temu  
kobieta, 158 cm, 95 kilo
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Barbara

Reply Quote

O:najgrubsi z nas 1 Rok, 5 mies. temu  
Chyba was pobiję, jestem w wieku 22 lat, mam 172 cm i ważę 99 kilo (waga dziś rano)
Wpisz kod   
marzenka

Reply Quote

O:najgrubsi z nas 1 Rok, 5 mies. temu  
Niestety, 107 kilo:( przy wzroście 174 cm, duża baba, wiek: 37 lat, panna(chyba z tego powodu)
Wpisz kod   
Olena

Reply Quote

O:najgrubsi z nas 1 Rok, 3 mies. temu  
104 kilo, 45 lat, nadwaga jest ze mną już od ponad 20 lat, powinnam się przyzwyczaić, ale jakoś nie mogę. Wzrost - 166 cm, ogólnie - tragedia.
Wpisz kod   
hanka

Reply Quote

jestem gruba 1 Rok, 2 mies. temu  
Mam 20 lat, 126 kilo, 177 cm, jestem załamana, nie wiem, co mam robić.
Wpisz kod   
,mimi

Reply Quote

O:jestem gruba 1 Rok, 2 mies. temu  
Jestem w podobnej sytuacji, 121 kilo przy wzroście 170 cm, mam dość wszystkiego, to bardzo trudne, mieć nadwagę w tak młodym wieku. Ludzie po 40-ce tego nie zrozumieją, że ich sytuacja jest trochę inna, nasza znacznie gorsza, my dopiero wchodzimy w życie, a jak tu znaleźć chłopaka?pracę? z taka wagą. Właśnie to mnie załamuje najbardziej.
Wpisz kod   
Ala

Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1