Z nami wygrasz z nadwagą i otyłością.

Rozmiar tekstu
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Czy koś się odchudzał przy pomocy koktajli?
(1 wejść) (1) Gość
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
TEMAT: Czy koś się odchudzał przy pomocy koktajli?
Czy koś się odchudzał przy pomocy koktajli? 1 Rok, 9 mies. temu  
Mam pytanie,zamierzam się zacząć odchudzać przy pomocy koktajli odchudzających, jeszcze nie wybrałam, ale chciałabym wiedzieć, czy takie odchudzanie jest trudne i czy komuś się udało na takiej diecie schudnąć 10 kilo?Jeśli tak, to jak długo to trwało i czy trzeba było coś dodatkowo robić oprócz jedzenia tych koktajli?
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
nikifor

Reply Quote

O:Czy koś się odchudzał przy pomocy koktajli? 1 Rok, 8 mies. temu  
Ja stosuje koktajle odchudzające i powiem ci że to bardzo fajna forma odchudzania Są smaczne i pożywne. Właściwie wystarczy zrobić sobie koktajli zamiast kolacji lub w trakcie dnia żeby się nie opychać czymś innym. Zjadam mniej kalorii i nie jestem głodna.
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Basia

Reply Quote

Ja sie odchudzałam tak 1 Rok, 8 mies. temu  
Osobiście uwielbiam koktajle odchudzające, są tak pyszne, że dla mnie nie były dobra metodą na schudnięcie, bo za dużo ich jadłam:)
Wpisz kod   
Ala22

Reply Quote

O:Czy koś się odchudzał przy pomocy koktajli? 1 Rok, 7 mies. temu  
Ja stosuje koktajle odchudzające, wracam do tego sposobu odżywiania za każdym razem, jak utyję, po miesiącu, dwóch wracam do należnej wagi. Jakoś nie przepadam za tabletkami odchudzającymi, koktajle są lepsze, bo wymagają od ciebie, żebyś już nic ponadto nie zjadła w danym posiłku, a to mobilizuje bardzo i łatwiej schudnąć. Poza tym uwielbiam szczególnie czekoladowe, bo bardzo lubię czekoladę, a jak sie odchudzam, to oczywiście jej nie mogę jeść.
Wpisz kod   
:)

Reply Quote

O:Czy koś się odchudzał przy pomocy koktajli? 1 Rok, 2 mies. temu  
Aktualnie zakupiłam sobie takie koktajle, są pyszne, aż się boje, czy dam rade tylko 2 razy dziennie stosować, to 2 dzień diety, więc na efekty muszę troche poczekać..
Wpisz kod   
ania

Reply Quote

Schudłam w taki sposób 5 kilo, wagę trzymam do dziś, a mija już ponad pół roku:)ale nadal uważam, na to, co jem.Odchudzałam się przez 2 miesiące, jakoś specjalnie nie głodowałam.
Wpisz kod   
Ciotka

Reply Quote

Mi to nie pomogło, ale mi to nic już chyba nie pomoże.
Wpisz kod   
nadia

Reply Quote

O:Czy koś się odchudzał przy pomocy koktajli? 4 mies., 2 tygodni(e) temu  
Własnie dostałam opakowanie koktajlu i zastanawiam się o jakich porach je pic,tak by dać rade jak to u was przebiegało ??
Pozdrawiam:)
Wpisz kod   
Niksza

Reply Quote

O:Czy koś się odchudzał przy pomocy koktajli? 4 mies. temu  
koktajl pije rano zamiast sniadania i wieczorem zamiast kolacji, jem tylko obiad i nie podjadam w ciagu dnia bo nie czuje glodu
Wpisz kod   
Aska

Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1