|
Czy koś się odchudzał przy pomocy koktajli? 1 Rok, 9 mies. temu
|
|
|
Mam pytanie,zamierzam się zacząć odchudzać przy pomocy koktajli odchudzających, jeszcze nie wybrałam, ale chciałabym wiedzieć, czy takie odchudzanie jest trudne i czy komuś się udało na takiej diecie schudnąć 10 kilo?Jeśli tak, to jak długo to trwało i czy trzeba było coś dodatkowo robić oprócz jedzenia tych koktajli?
|
|
nikifor
|
|
|
|
|
O:Czy koś się odchudzał przy pomocy koktajli? 1 Rok, 8 mies. temu
|
|
Ja stosuje koktajle odchudzające i powiem ci że to bardzo fajna forma odchudzania  Są smaczne i pożywne. Właściwie wystarczy zrobić sobie koktajli zamiast kolacji lub w trakcie dnia żeby się nie opychać czymś innym. Zjadam mniej kalorii i nie jestem głodna.
|
|
Basia
|
|
|
|
|
Ja sie odchudzałam tak 1 Rok, 8 mies. temu
|
|
|
Osobiście uwielbiam koktajle odchudzające, są tak pyszne, że dla mnie nie były dobra metodą na schudnięcie, bo za dużo ich jadłam:)
|
|
Ala22
|
|
|
|
|
O:Czy koś się odchudzał przy pomocy koktajli? 1 Rok, 7 mies. temu
|
|
|
Ja stosuje koktajle odchudzające, wracam do tego sposobu odżywiania za każdym razem, jak utyję, po miesiącu, dwóch wracam do należnej wagi. Jakoś nie przepadam za tabletkami odchudzającymi, koktajle są lepsze, bo wymagają od ciebie, żebyś już nic ponadto nie zjadła w danym posiłku, a to mobilizuje bardzo i łatwiej schudnąć. Poza tym uwielbiam szczególnie czekoladowe, bo bardzo lubię czekoladę, a jak sie odchudzam, to oczywiście jej nie mogę jeść.
|
|
:)
|
|
|
|
|
O:Czy koś się odchudzał przy pomocy koktajli? 1 Rok, 2 mies. temu
|
|
|
Aktualnie zakupiłam sobie takie koktajle, są pyszne, aż się boje, czy dam rade tylko 2 razy dziennie stosować, to 2 dzień diety, więc na efekty muszę troche poczekać..
|
|
ania
|
|
|
|
|
|
|
|
Schudłam w taki sposób 5 kilo, wagę trzymam do dziś, a mija już ponad pół roku:)ale nadal uważam, na to, co jem.Odchudzałam się przez 2 miesiące, jakoś specjalnie nie głodowałam.
|
|
Ciotka
|
|
|
|
|
|
|
|
Mi to nie pomogło, ale mi to nic już chyba nie pomoże.
|
|
nadia
|
|
|
|
|
O:Czy koś się odchudzał przy pomocy koktajli? 4 mies., 2 tygodni(e) temu
|
|
Własnie dostałam opakowanie koktajlu i zastanawiam się o jakich porach je pic,tak by dać rade  jak to u was przebiegało ??
Pozdrawiam:)
|
|
Niksza
|
|
|
|
|
O:Czy koś się odchudzał przy pomocy koktajli? 4 mies. temu
|
|
|
koktajl pije rano zamiast sniadania i wieczorem zamiast kolacji, jem tylko obiad i nie podjadam w ciagu dnia bo nie czuje glodu
|
|
Aska
|
|
|
|
|