Z nami wygrasz z nadwagą i otyłością.

Rozmiar tekstu
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Jaka fryzurę mi doradzicie?
(1 wejść) (1) Gość
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
TEMAT: Jaka fryzurę mi doradzicie?
Jaka fryzurę mi doradzicie? 1 Rok, 5 mies. temu  
Mam problem, chce ściąć włosy, ale obawiam się, że przy mojej wadze, a właściwie nadwadze (mam 165 cm i wazę 88 kilo)może mi krótka fryzura nie pasować. Mama włosy w kolorze ciemny brąz, może zrobić pasemka, włosy bym chciała ściąć do ramion, a może dłuższe zostawić? Mam 33 lata, chcę poszukać pracy i nowa fryzura będzie dla mnie ważna, ktoś mi doradzi?
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
hania

Reply Quote

O:Jaka fryzurę mi doradzicie? 1 Rok, 5 mies. temu  
Radzę zrobić pasemka, lepszy efekt, odwraca uwagę od zbyt okrągłej twarzy, jednolity kolor odradzam, włosy nie mogą być zbyt pokręcone, chyba że są długie, lecz takie do ramion lepiej pozostawić proste, lecz nie za bardzo proste, takie delikatnie układające się.
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Ewa

Reply Quote

O:Jaka fryzurę mi doradzicie? 1 Rok, 5 mies. temu  
J bym doradziła zapuszczać włosy, iść do fryzjera żeby jakąś fryzurę zrobić, ale raczej zapuszczać, bo w krótszych zrobisz się pyza. Podobnie kolor- blond chyba nie, raczej ciemny cie wyszczupli na twarzy.
Wpisz kod   
Jola

Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1