Z nami wygrasz z nadwagą i otyłością.

Rozmiar tekstu
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

jakie kosmetyki na cellulit polecacie?
(1 wejść) (1) Gość
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
TEMAT: jakie kosmetyki na cellulit polecacie?
jakie kosmetyki na cellulit polecacie? 2 lat(a), 3 mies. temu  
Witam, zauwazylam, ze ostatnio pojawił mi się naudach cellulitis. Chciałabym zastosowac jakis krem lub balsam, który by chcociaz troche pomógł z tynm walczyć. Nie wiem, w co warto zainwestowac, niektóre sa bardzo drogie, ale nawet wydałabym, żeby mi to pomogło.Możecie mi cos polecić?
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Magda

Reply Quote

O:jakie kosmetyki na cellulit polecacie? 2 lat(a), 3 mies. temu  
Najlepszy to był taki żel z Avonu, nie wiem, czy on jeszcze jest, ale dla mnie był super, parę lat temu go kupowałam, chyba dość drogi był (okolo 50zł), ale wg mnie warto było, to byl taki żel, od którego strasznie zimno sie robiło, musiałam owijac się ręcznikiem:)
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Aśka

Reply Quote

O:jakie kosmetyki na cellulit polecacie? 2 lat(a), 2 mies. temu  
Ostatnio byla w tel;ewizji mowa o kremach, że te najtańsze najlepiej działały, więc myslę, że nie ma sensu wydawac nie wiem ile na jakies kremy niby wyszczuplające, jak podobny efekt można uzyskac za 30 zł. Poszukaj w takim przedziale cenowym i stosuj wystarczająco długo, efekty przyjdą.
Wpisz kod   
fajna

Reply Quote

O:jakie kosmetyki na cellulit polecacie? 2 lat(a), 2 mies. temu  
To akurat bylo o kremach pod oczy, nie wiem, cxy dotyczy to wszystikich kosmetyków. Ja bym stawiał jednak na jakość.
Wpisz kod   
haha

Reply Quote

O:jakie kosmetyki na cellulit polecacie? 1 Rok, 11 mies. temu  
na cellulit mi pomogła kuracja vichy, ale stosowana kilka razy
Wpisz kod   
doda

Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1